• Telefon : 0757458868    |    Email : office@ramis.ro

No products in the cart.

sticle cupru

           Cu produsele noastre venim in intampinarea clientilor nostri din dorinta de a promova potentialul sanatos asupra organismului uman.Apa nesigură din punct de vedere microbian este încă o preocupare majoră în majoritatea țărilor în curs de dezvoltare. Deși există multe metode de purificare a apei, acestea sunt scumpe și nu pot fi atinse de mulți oameni, în special în zonele rurale. Ayurveda(o practică de medicină alternativă veche de 5.000 de ani cu rădăcinile în India antică este  bazat pe un set de convingeri minte-corp. Astfel,dezechilibrul sau stresul din conștiința individului este considerat a fi cauza bolilor;tratamentul ayurvedic are drept scop restabilirea echilibrului sistemului minte-corp ) recomandă utilizarea cuprului pentru depozitarea apei potabile.Depozitarea apei în ghivece de cupru și argint găsește mențiuni în textele antice din Ayurveda pentru purificarea apei.Utilizarea cuprului în istorie se dovedește a fi acum aproximativ 10.000 de ani. În 3000 î.e.n., minereuri de cupru au fost găsite în insula Cipru. Romanii au numit metalul cipru, care mai târziu a fost cunoscut sub numele de cuprum și apoi cupru în limba engleză.
            În India, cuprul a fost utilizat pentru sterilizarea apei potabile în 2600 și 2200 î.Hr. Este încă folosit în multe gospodării pentru stocarea apei
            În Egipt, compușii de cupru au fost recomandați pentru dureri de cap, arsuri, răni și fierbe (1500 î.Hr.)
            Grecii l-au folosit pentru tratamentul ulcerelor și pentru vindecarea rănilor
În secolul al XX-lea, un medic german a observat că muncitorii din minele de cupru nu au artrită. Cuprul este considerat un mineral esențial pentru corpul nostru. Ayurveda recomandă păstrarea apei peste noapte într-un vas de cupru și consumul acesteia de dimineață păstrează sănătatea. Apa stocată în acest fel se numește „Tamra Jal” Ayurveda consideră că apa consumata din ulcior de cupru ajuta la prevenirea unor boli ale pielii, inflamații, tulburări respiratorii, splină și tulburări ginecologice .
            Doresc să slăbesc! Bea „Tamra Jal” (apă stocată în ulciorul de cupru), deoarece îți va regla grăsimea.
            În secolul al XX-lea, un medic german a observat că muncitorii din minele de cupru nu au artrită. Cuprul este considerat un mineral esențial pentru corpul nostru. Cuprul face parte dintr-un grup relativ mic de elemente metalice esențiale pentru sănătatea umană. Aceste elemente, împreună cu aminoacizii și acizii grași, precum și vitaminele, sunt necesare pentru procesele metabolice normale. Cu toate acestea, deoarece corpul nu poate sintetiza cuprul, dieta umană trebuie să furnizeze cantități regulate pentru absorbție. Anterior, alimentarea cu apă se făcea prin conducte și robinete din cupru și proprietățile sale antimicrobiene au fost observate.
Când cuprul se dizolvă în apă, apa devine ionică (electrolitru) așa cum se poate constata prin măsurarea pH-ului său. Acesta este motivul pentru care microorganismele sunt ucise în astfel de apă. 

TRANSPORT IN SIGURANTA
ONLINE SUPPORT
MONEY RETURN