• Telefon : 0757458868    |    Email : office@ramis.ro

No products in the cart.

Returul si anularea comenziilor

Anularea comenzii se va face prin e-mail la adresa:office@ramis .ro in maxim 24 h de la plasarea comenzii.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 zile calendaristice de la data la care intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de returnare a produselor, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia. Acesta trebuie sa instiinteze firma SC.GHEFE SERVICE SRL printr-un e-mail la adresa office@ramis .ro sau la nr de telefon +40 757 458 868 si sa completeze formularul de retur.

Produsele care au fost desigilate dupa livrare, nu mai pot fi returnate deoarce prezinta imposibilitatea de a putea fi repuse la vanzare. Este astfel obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului respectiv.

Dupa completarea formularului de retur acesta il va trimite impreuna cu factura si produsele ce doreste a le returna la adresa mentionata .

Cumparatorul va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate in termen de 14 zile lucratoare de la data in care ramis primeste inapoi produsele.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor , cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de cumparator.

Garantia

Garantia produselor este valabila in conditia in care sunt respectate normele de transport, de manipulare si de stocare a acestora. In cazul in care clientul a modificat in vreun fel proprietatiile produsului nu se va mai putea referi la garantie.

In ceea ce priveste garantia vanzatorul este obligat sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu descrieriile afisate pe site.

Pentru orice cerere legata de garantiile legale, cumparatorul trebuie sa contacteze doctorhealth prin numarul de telefon +40 757 458 868 sau prin e-mail office@ramis .ro.

Garantia face referire la repararea sau inlocuirea produselor si nu la rambursarea banilor pe produs. Numai in cazul in care produsul nu va mai putea fi gasit in stoc se vor returna banii.

Cheltuielile de transport pentru garantie vor fi suportate de expeditor(cumparator). Doctorhealth nu va primi coletele al caror transport nu a fost achitat de cumparator.

Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris SC GHEFE SERVICE.SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. 

Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legislatiei romanesti. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora.